SEO – Sökmotoroptimering

Att Googla efter något har blivit så vanligt idag att de allra flesta företagen vill synas på Google och det blir bara viktigare att sticka ut så att kunderna hittar dig när de letar. Det är här sökmotoroptimering kommer in i bilden. SEO är arbetet du gör på din webbsajt för att Google och andra sökmotorer enkelt ska kunna hitta din webbsajt och visa upp den i resultatet när någon söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.

När du syns på rätt sätt kan fler besökare hitta till dig och du kan få fler nya kunder. Detta gör Google till en lönsam kanal för din marknadsföring och sökmotoroptimering till ett mycket viktigt verktyg.

Så syns du bäst

Vi kan hjälpa dig att välja rätt sökord från början så att du får en bra grund att stå på. Behöver du ändra något på din webbsajt för att synas ännu bättre? Vi vet vad! Vi har lång erfarenhet och kunskap om sökmotoroptimering och vi kan hjälpa dig nå toppen! Att arbeta med SEO kräver långsiktighet och tålamod. Det kan ta tid innan alla dina förändringar ger resultat och du syns på en topplacering – men det är värt besväret!

Adwords

Sökordsannonsering, av många kallat PPC (Pay Per Click) eller SEM (Search Engine Marketing), finns världen runt i olika former. I Sverige innehar Google som sökmotor ca 95% av marknaden och vi har därför valt att i huvudsak arbeta med deras system, Google AdWords, med våra kunder.

Vi hjälper dig att synas när den potentiella kunden söker de produkter eller tjänster som du erbjuder. Inte förrän besökaren gjort ett aktivt val, till exempel klickat på annonsen, tar Google betalt för detta.

Sökresultaten bygger på budgivning, hur mycket man är villig att betala för ett klick, samt ett värde som Google kallar för Quality Score. Quality Score baseras på många olika faktorer som ska gå ihop, bland annat relevansen på annonser och hemsida man landar på i förhållande till sökordet och den faktiska söktermen. Kontakta oss för mer information.

Har du en utmaning för oss?
Låt oss hjälpa dig med allt du behöver!