Sociala medier

Kampanjer, fortlöpande uppdateringar, annonser och val av rätt kanal för din målgrupp.
Sociala medier ökar ständigt i betydelse när det gäller marknadsföring och vi hjälper dig att synas på rätt sätt – i rätt kanal!

Det är viktigt att exponeras på rätt sätt i digitala kanaler som Facebook, Instagram och Youtube. Även här erbjuder vi tjänster för uppdatering, allt för att underlätta vardagen för våra kunder. Vi hjälper dig med att skapa annonser där du kan nå unika målgrupper utformade efter exempelvis geografiskt område, demografi, intressen, beteenden, besök på hemsidan eller varför inte personer som liknar era nuvarande kunder? Som en komplett samarbetspartner står vi även till tjänst med innehållskapande, som är specifikt utformat efter den sociala miljön och som engagerar era kunder på riktigt!

Vi står även till tjänst med framtagning av strategier, rådgivning, tekniska frågor samt analyser och insikter. Vi utformar vår tjänst helt enligt era önskemål som både innefattar en strategi för sociala medier och en detaljerad plan för löpande innehåll och annonsering. Vi finns sedan som ett löpande stöd i form av projektledning för att hantera era kanaler och er närvaro på sociala medier!

Projekt inom sociala medier