Vilka vi är

Vad vi gör

Vi är en fullservicebyrå vars affärsidé och kärnerbjudande är att vara din engagerade samarbetspartner för alla dina behov av reklam, media och kommunikation. Vi drivs av visionen att hjälpa våra kunder att göra intryck som skapar framgång och utveckling. Vi är själva ägarledda och därför jobbar vi mer än gärna med ägarledda företag med tillväxtambitioner.

Kreativt & vänligt team

Vi som arbetar här är stolta över att jobba på Total Media & Reklam AB. Vi trivs och har roligt på jobbet. Vi ställer upp för varandra. Vår trygga värdegrund gör att vi kan sätta fullt fokus på våra kunders behov istället för våra egna.

Vi är övertygade om att tydliga värderingar föder kreativitet och ger medarbetarna frihet att tänka och agera själva. Vi orienterar oss alltid framåt vad gäller idéer, kompetens, tekniska lösningar och omvärldsanalys.

Arbeta med oss

Vi är ett företag som styrs av en tydlig värdegrund där ansvar, pålitlighet, utveckling och lojalitet är viktiga ledord. Vår verksamhet präglas av ett tydligt kvalitetstänkande, en hög etisk standard och ett naturligt socialt ansvar.

Vi är införstådda med att vi finns till tack vare våra kunder – det ska prägla vårt förhållningssätt i allt vad vi gör. Vi ser oss inte som leverantörer utan som samarbetsparter till våra kunder. Vi är unika, smidiga och lyhörda och vi vill bygga långsiktiga relationer. Det gör vi bland annat genom att alltid hålla det vi lovat.

Lite om Finspång

Vi är lokaliserade i Finspång, norra Östergötland – en ort vi är stolta att verka utifrån. Finspång har en unik roll i den svenska moderna industrins historia, bl a tack vare Louis De Geer som utvecklade orten till Europas viktigaste vapensmedja på 1500-talet. Idag är Finspång bruksorten med de högteknologiska industriföretagen som till exempel Siemens, Gränges och SAPA. Samtidigt präglas staden av unika och intressanta industrihistoriska miljöer. Det moderna Finspång präglas av tillväxt vad gäller både företagande, nybyggnation och också i innevånarantal.

Skulle du vilja jobba med oss?
Låt oss hjälpa dig med allt du behöver.